Administrar

“PER ALS SOCIALISTES ÉS UNA OBLIGACIÓ PENSAR EN ELS CIUTADANS”

BlogSocialistes | 03 Març, 2008 23:19

Porreres 3-03-08
Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, i Cosme Bonet, Secretari d'Organització de la Federació Socialista de Mallorca, han participat a un míting a Porreres on han parlat de l'obligació que tenen els socialistes de “pensar en els ciutadans”.

“La Llei de Dependència és la màxima expresió de la solidaritat que caracteritza als socialistes” ha afirmat Cosme Bonet, qui també ha fet referència a la política popular en matèria social quan ha demant “per què quan l'economia anava tan bé fa quatre anys, segons Aznar, no invertien els beneficis en serveis socials?”. El mateix Cosme Bonet ha contestat a la pregunta afirmant que “al PP mai s'ha preocupat de les persones”.

Xavier Ramis ha exposat alguns dels “més de cent motius per creure en el projecte socialista” i ha defensat que la gent vagi a votar, “no com el PP que intenta fomentar l'abstenció perquè s'ha girat tan a la dreta, que sap que la gent de centre no els votarà i prefereixen que no exerceixin el seu dret a vot”.

ELS SOCIALISTES EXPLIQUEN LES MESURES DESTINADES ALS PETITS EMPRESARIS A LA PIMEM

BlogSocialistes | 03 Març, 2008 12:50

PIMEM 3-03-08
Maria Francesca Servera, número dos a la llista del Senat per Mallorca, acompanyada de Margarita Nájera, Consellera de Treball i Formació, Carles Manera, Conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, i Miquel Àngel Coll, portaveu del programa electoral del PSOE, s’ha reunit amb els membres de la PIMEM per explicar les mesures que inclou el programa electoral socialista dirigides a les petites i mitjanes empreses.

Les mesures més destacades dins aquest àmbit es basen en la implantació de les noves tecnologies dins aquest tipus de empreses, simplificar els tràmits per a la creació d’empreses i ajudar als col·lectius més desfavorits dins aquest món que són les dones, els joves i els immigrants regularitzats, en aquest sentit, el programa electoral socialista integra mesures com les bonificacions de fins a 500 euros que permetin la contractació indefinida per a les PYMES creades per aquests col·lectius.

Els assistents s’han interessat per les mesures que es prendran dirigides a la formació i han aplaudit la feina feta amb els autònoms pel govern de Zapatero.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS