Administrar

EL CANDIDAT RESPON A LA GENT DE VILAFRANCA

BlogSocialistes | 04 Març, 2008 23:42

Candidat Respon Vilafranca 4-03-08
Xavier Ramis, candidat socialista al Senat per Mallorca, ha participat a un Candidat Respon. Aquest acte forma part de la nova manera de fer campanya que tenen els socialistes. Per tal de que existeixi un contacte real entre els polítics i els ciutadans, la gent proposa preguntes sobre els temes que més interesen i el candidat contesta.

Merce Amer ha fet la presentació del candidat per, tot seguit, donar la paraula a Xavier Ramis, qui ha resumit breument les línies estratègiques del programa electoral socialista.

Els assistents han centrat les seves preguntes en temes com pujades de les pensions que preveuen els socialistes o les mesures que proposen en matèria d'educació. Un aspecte sobre el que també han tingut especial interès ha estat la política de vivenda que aplicarà Zapatero si guanya el 9 de març i la proposta de reducció de 400 euros de l'IRPF.

FRANCINA ARMENGOL I XAVIER RAMIS SEGUEIXEN AMB LES VISITES ALS POBLES DE LA PART FORANA

BlogSocialistes | 04 Març, 2008 16:47

Alcúdia i Santa Margalida 4-03-08
Francina Armengol i Xavier Ramis segueixen amb la seva agenda de campanya i visiten altres dos pobles de la Part Forana. Aquest cop han estat Alcúdia i Santa Margalida els pobles on han anat el candidat socialista al Senat i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca.

Els socialistes continuen la seva campanya de proximitat en la que s’han proposat visitar el major nombre possible de municipis de l’illa per tal d’aconseguir el contacte directe amb els ciutadans. D’aquesta manera poden “recollir les impressions i necessitats de la gent”, segons Xavier Ramis.

Francina Armengol ha recalcat la “importància que té per a nosaltres el contacte amb els ciutadans, ja que són ells per als que treballam cada dia”. Francina Armengol ha afegit que “els socialistes sempre ens hem preocupat de la gent i ho demostra la política que ha fet durant quatre anys el govern de Zapatero”.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS