Administrar

“APOSTAM PEL TRANSPORT PÚBLIC PER A LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 13:44

Mercat Sineu 5-03-08
Francesc Antich, Antoni Garcias, Xavier Ramis i Maria Francesca Servera acompanyats de Vicenç Thomàs i altres membres dels socialistes de Mallorca han passejat pel mercat de Sineu. El Secretari General del PSIB-PSOE i els candidats al Congrés i al Senat han visitat l’estació de tren del municipi per a confirmar “l’aposta que fan els socialistes en transport públic per a lluitar conta el canvi climàtic”.

Francesc Antich ha defensat el programa electoral socialista en matèria de transport i mobilitat i ha avançat que “després del 9 de març es firmarà un conveni amb el govern central per a impulsar la xarxa de ferrocarril i un altre de caràcter mediambiental, tal i com estava previst”.

Els socialistes també han fet una volta pel mercat de Sineu on han repartit material de campanya entre els visitants.

“ELS SOCIALISTES UTILITZAM EL PODER PER FER UN SERVEI PER A LA CIUTADANIA”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 00:21

Binissalem 4-03-08
Així de contundent s'ha mostrat Francina Armengol durant la seva intervenció al Teatre de Binissalem. Acompanyada de Polita Crespí, Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Josep Maria Pons, membres del Grup Municipal Socialista de Binissalem, i de Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, ha defensat la “il·lusió” que té per la política.

Polita Crespí ha apel·lat al lema “vivim junts, decidim junts” per demanar que “tots dirigeixin els seus esforços cap al bé del partit”. Mentre que Josep Maria Pons ha criticat les “paraules buides” que llança el Partit Popular en els seus missatges durant la campanya i ha afegit que “el tarannà és el que diferencia als socialistes i al PP”.

Francina Armengol també ha avisat de que “si Rajoy guanyàs les eleccions, cosa que no passarà, les Illes Balears no rebríem res” per la falta de “lleieltat institucional” que sempre han demostrat.

Quan han acabat de parlar, el més de cinquanta assistents han compartit amb els socialistes un xocolata calent i un troç de coca.

“ÉS IMPORTANT VOTAR PER EXERCIR UN DRET PEL QUE MOLTS HAN LLUITAT”

BlogSocialistes | 05 Març, 2008 00:02

Sencelles 4-03-08
Francina Armengol ha demanat a la gent de Sencelles que vagi a votar per la importància que té “exercir un dret pel que molts han lluitat”.

Més de seixanta persones han assistit a un míting que ha celebrat la Secretària General de la Federació de Mallorca juntament amb Maria Francesca Servera, número dos al Senat per Mallorca, i Bartomeu Morro, portaveu de la coalició municipal de la que formen part els socialistes de Sencelles.

Francina Armengol ha destacat que “el 9 de març ens jugam molt” per què “no és el mateix Zapatero que Rajoy, basta mirar als ulls del socialista per veure que és una persona honesta i en qui es pot confiar”.

Maria Francesca Servera ha centrat el seu discurs en defensar la igualtat per la que lluiten els socialistes i la importància que té que “en aquests quatre anys, Zapatero s'ha encarregat d'invertir per créixer i de créixer per repartir entre tots”. Abans d'ella, Bartomeu Morro ha avisat de que “el llop pot canviar de pèl, però no de víctima”, fent referència al Partit Popular.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS