Administrar

FRANCINA ARMENGOL I XAVIER RAMIS SOPEN AMB ELS SOCIALISTES DE CALVIÀ

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 22:53

Calvià 6-03-08
Francina Armengol i Xavier Ramis han compartit sopar amb els socialistes de Calvià després del míting celebrat a Son Ferrer.

La barriada de Son Ferrer de Calvià ha acollit a més de dues-centes persones que han assistit al míting que han protagonitzat Francina Armengol, Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, i Xavier Ramis, candidat al Senat.

Durant la seva intervenció, Francina Armengol ha demanat a tothom que “vagi a votar el diumenge per què a les illes tinguem un govern que ens entengui i atengui les nostres necessitats”.

Per una altra banda, Xavier Ramis ha recordat que “la campanya que fa el PP va dirigida a fomentar l’abstenció, fins i tot ho ha dit Elorriaga [dirigent popular] i, en canvi, nosaltres demanam a la gent que vagi a votar, aquesta és la diferència”.

“EL PP HA UTILITZAT EL TERRORISME PER A ATACAR AL GOVERN DURANT QUATRE ANYS”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 21:32

Inca 6-03-08
Joan Mesquida, Director General de la Policia i la Guarida Civil, ha fet un míting acompanyat de Francina Armengol i Xavier Ramis a l’Oficina Electoral d’Inca on hi havia més de 500 persones.

Pel lloc que ocupa Joan Mesquida, ha fet referència obligada a l’oposició que ha fet el PP durant quatre anys, “temps que ha dedicat a utilitzar el terrorisme per a atacar al govern”. Per a Joan Mesquida “la política antiterrorista dels populars s’ha basat en acusar-nos d’estar al costat dels terroristes”. A més, ha afegit que “la diferència entre aquesta legislatura i l’anterior en matèria antiterrorista es pot veure clarament en l’increment d’efectius policials que hi hagut en aquests quatre anys”.

Francina Armengol i Xavier Ramis han parlat davant els inquers i inqueres sobre les “avantatges que podem tenir a les illes si hi ha un govern socialista també a Madrid en consonància amb tots les institucions de les illes”.

“ENCARA NO HI HA RES GUANYAT”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 20:48

Marratxí 6-03-08
Cosme Bonet, Secretari d’Organització de la Federació Socialista de Mallorca, ha participat a un míting celebrat a la recentment inaugurada seu de l’Agrupació Socialista de Marratxí on ha recordat que “encara no hi ha res guanyat, no ens podem confiar”.

Cosme Bonet ha destacat “la importància de exercir el dret a vot que ens dóna la democràcia i que hem de fer valer”. També ha fet referència a la Llei de Dependència, que “ja està donant els seus fruits a les illes i ja hi ha molta gent que rep les ajudes que contempla aquest avanç en drets socials de la ciutadania”.

Miquel Coll, Secretari General dels socialistes de Marratxí, i Antoni Diéguez, Diputat del Parlament de les Illes, també han pronunciat unes paraules als assistents per insistir en que “n està tot fet, necessitam que la gent vagi a votar el diumenge”.

ELS SOCIALISTES AFRONTEN LA “RECTA FINAL DE CAMPANYA” A PERE GARAU

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 11:51

Pere Garau 6-03-08
Diego López Garrido, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha acompanyat a Antoni Garcias i Xavier Ramis, candidats al Congrés i al Senat, al mercat de Pere Garau de Palma.

López Garrido ha afirmat que “els socialistes afronten la recta final de la campanya amb moltes forces” i que a les Illes cerquen “desempatar els resultats de les passades generals”. El portaveu socialista també s’ha referit a la “nina de Rajoy” dient que “resumeix la irrealitat de la campanya que ha fet el Partit Popular”.

Diego López Garrido i els candidats han donat una volta pel mercat on han parlat amb els venedors i els visitants.

“OBJECTIU: QUE PABLO MARTÍN SIGUI DIPUTAT”

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 00:57

Diego López Garrido 5-03-08
Diego López Garrido ha assistit a un sopar-míting celebrat a l'Hipódrom de Son Pardo per a tots els apoderats i interventors de Mallorca.

Quasi 1.000 persones han gaudit de les paraules d'Aina Calvo, batlessa de Palma, Francesc Antih, Secretari General del PSIB-PSOE, i la resta de candidats i suplents.

Per a Diego López Garrido l'objectiu per a les illes és “aconseguir que Pablo Martín també surti el·legit”. Pablo Martín és el quint en la lista del Congrés, el que siginificaria que el PSOE obtindria un resultat històric i aconseguiria cinc diputats. López Garrido s'ha compromès a que la primera llei que surti endavant sigui la Llei de per la Igualtat i la no discriminació.El portaveu socialista al Congrés ha après un refrany mallorquí que crida a la prudència: “no diguis blat fins que estigui dins el blat i ben fermat”.

XAVIER RAMIS EXPLICA LA LLEI DE DEPENDÈNCIA A LA TERCERA EDAT DE SÓLLER

BlogSocialistes | 06 Març, 2008 00:36

Sóller 5-03-08
Xavier Ramis ha participat a un míting al local de la Tercera Edat de Sóller on ha explicat les aventatges que suposarà l'aplicació de la Llei de Dependència.

Els socialistes ha organitzat un berenar de coca i vi dolç després de que Josep Lluís Colom, portaveu municipal de Sóller, i Xavier Ramis, candidat al Senat per Mallorca, exposassin alguns aspectes del programa electoral socialista.

Josep Lluís Colom ha destacat “la importància de tornar a tenir un govern socialista per a poder assolir nous drets i ajuts per als més desfavorits, igual que s'ha fet als darrers quatre anys”.

Al seu torn, Xavier Ramis ha destacat “les polítiques socials en les que es basen les propostes dels socialistes” i, en aquest cas, serveix de mostra el que ja hem fet: la Llei de Dependència”.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS