Administrar

Bàrbara Bibiloni: "No tots som iguals"

BlogSocialistes | 29 Abril, 2008 11:21

Rodrigo de Santos, Pla Territorial de Mallorca, Cas Cavallistes, Bitel 2, Turisme Jove, CDEIB... per desgràcia ens estem acostumant a veure als mitjans de comunicació com surten nous presumptes casos de corrupció cada dia protagonitzats pels antics inquilins de les institucions balears. Ja no es tracta de fets aïllats, sinó d’una pràctica sistemàtica que ha caracteritzat la manera de fer les coses durant la passada legislatura. (Segueix)

Miquel Ramon: "Canvi climàtic: el gran repte"

BlogSocialistes | 11 Abril, 2008 09:31

El canvi climàtic és un fet que representa la principal amenaça pel desenvolupament sostenible i que ja actualment té efectes damunt l’economia, la salut i el benestar social. Però els impactes que hauran de suportar les generacions futures seran encara majors.

Això ja no ho posa en dubte gaire bé ningú, de fet el Grup Intergubernamental d’Experts en Canvi Climàtic de Nacions Unides, en el seu darrer informe, ja ho diu ben clar: “hi ha un calentament global indiscutible que, a més, està provocat per l’acció humana”. Realment el problema no està en el canvi, sempre hi hagut canvi de clima a la terra, està en la rapidesa del canvi conseqüència de la acció humana. (Segueix)

Pablo Martín: "La pirotecnia de algunos políticos"

BlogSocialistes | 08 Abril, 2008 11:12

La política en general y los políticos en particular han sido contemplados siempre con cierto recelo por una gran parte de la ciudadanía por los más diversos motivos, en ocasiones merecidos, en otras fruto de los prejuicios populares y de la imagen que los medios de comunicación pueden ofrecer, pero lo cierto es que una vez que se llega a experimentar personalmente cuáles son las circunstancias que la definen, uno comprueba, como no podía ser de otra manera, que son únicamente las personas, con sus grandezas y sus miserias las que engrandecen o embrutecen un vocablo que, por sí sólo, no significa nada. (Segueix)

“UNEIX-TE A LA MALLORCA POSITIVA”

BlogSocialistes | 08 Abril, 2008 08:40

Presentació campanya nous afiliats 2008Amb aquest lema, els socialistes de Mallorca afronten l’objectiu de duplicar el nombre de militants en dos anys i, així, superar la barrera dels 10.000.

Cosme Bonet, Secretari d’Organització de la Federació dels Socialistes de Mallorca, i Bàrbara Bibiloni, Gerent de la FSM, han presentat avui la campanya de captació de militants per “obrir les portes del partit a tota la gent que vol fer feina amb nosaltres”.

“És una manera d’aconseguir que la força més votada de les illes tingui la representació que li pertoca dins la societat” segons ha afirmat Cosme Bonet, qui ha afegit que “és un objectiu real basat en duplicar els més de 5.000 militants que tenim entre afiliats i simpatitzants”.

Bàrbara Bibiloni ha explicat que l’estratègia que seguiran per aconseguir-ho “es fonamenta en dues línies: per una banda, implicar a les agrupacions locals i facilitar els mitjans per què augmentin els seus nombres de militants; i, per una altra, aprofitar internet per apropar als usuaris l’afiliació a través de la pàgina socialistesdemallorca.org/w/afiliacio i d’enllaços a totes les pàgines web dels socialistes de Mallorca”.

TORNA EL BLOG DELS SOCIALISTES DE MALLORCA

BlogSocialistes | 01 Abril, 2008 14:18

    Després d'aquest període electoral, del que podem estar contents, aquest blog, que fins ara servia de diari de campanya, tornarà a recollir articles publicats als blogs dels socialistes de Mallorca.

      Així doncs, tendrem col·laboracions de diferents membres de la comunitat política mallorquina que expressaran les seves opinions sobre els temes d'actualitat.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS