Administrar

Josefina Ramis "el Dia de la Dona"

BlogSocialistes | 17 Març, 2009 09:56

Des del Departament de Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca, hem volgut dedicar una jornada de protagonisme total i absolut per a les dones, tot i que hem de ser conscients de que queda molt perquè aquest Dia de la Dona es pugui celebrar d’una manera plena. Per afrontar el present i el futur des d’una perspectiva il·lusionant, hem de partir amb la referència de les moltes passes positives que hem donat amb èxit en aquest llarg camí de defensa dels drets de la dona arreu del món.

 (Segueix)

Cati Calafat: "L'esperpèntica estratègia del PP"

BlogSocialistes | 12 Març, 2009 13:33

Estam acostumats a les contradiccions del Partit Popular, però una vegada més una dirigent del PP, en aquest cas la portaveu adjunta, la senyora Estarellas, ha hagut de fer el ridícul més absolut fent el paper de “la voz de su amo” seguint l’estratègia sense rumb de Rajoy i Estaràs.

El PP exigeix, segons la intervenció que duia escrita perquè no havia tingut temps de memoritzar la lliçó, que els Socialistes demanem disculpes pel Cas Cavallistes.

Oblida, o senzillament li han manat que es faci la despistada, que la persecució política més fastigosa i repugnant que hi ha hagut a la història de les Illes Balears, és la que van fer Matas, Rodríguez, Delgado i Estaràs (una espècie de “germans Dalton” desorganitzats) contra la nostra companya Margarita Nàjera i que encara n’espera les disculpes. (Segueix)

Miquel Àngel Veny: "La cogeneració energètica: una alternativa de futur"

BlogSocialistes | 11 Març, 2009 11:42

El futur energètic de la nostra illa es un tema molt més important del que sembla. Es un debat que sembla que només es pot treure en determinats àmbits i resta oblidat en molts d’altres. La realitat es que actualment a les illes tenim un sistema de generació d’energia elèctrica obsolet, i per tant ens hauríem de plantejar de forma més seriosa cap a on hem d’anar.

 (Segueix)

Cosme Bonet "LA LLIÇÓ DE GALÍCIA I EUSKADI. Crisi i inestabilitat"

BlogSocialistes | 04 Març, 2009 15:26

Els resultats a Galícia i a Euskadi del passat 1 de març han convidat a més d'un a reflexionar-hi, extreient-ne lectures a nivell estatal, i fins i tot extrapolant la situació política de cada comunitat autònoma a la nostra. Algunes conclusions les puc compartir com el fet que Rajoy en surti reforçat internament o que els governs (tant un com altra) paguin en part l'efecte de la crisi econòmica. (Segueix)

Xisco Dalmau "Una sensació agre i dolça"

BlogSocialistes | 03 Març, 2009 12:09

Les passades eleccions al País Basc i Galícia, ens ha deixat a tots una sensació agre i dolça.

Per una banda, el PSE ha aconseguit augmentar en sis escons la seva representativitat al Parlament Basc i amb una diferència amb nombre total de vots entre PNV i PSE de tan sols 80.000 vots. Cal dir que la diferència a l’any 2005 era de casi 200.000 vots. Per tant una retallada importantíssima, que fa que es desdibuixi un arc parlamentari on el nacionalisme basc perd força.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS