Administrar

Miquel Ramon: "L'espina clavada del PP"

BlogSocialistes | 03 Abril, 2009 10:32

Tot i que són moltes les qüestions que el PP s’hauria de reprovar de la seva gestió durant la passada legislatura, aquest partit està demostrant en aquests dies que té una espina clavada pel que va fer en matèria de carreteres.

Després de que el Consell de Mallorca hagi aconseguit un conveni de carreteres amb el Ministeri de Foment que suposa una inversió de 422 milions d’euros en els propers vuit anys, el PP no ha volgut donar suport a l’aprovació del text, pel que pretén renunciar a unes inversions molt importants en temps de crisi que ajuden a estimular l’economia de la nostra illa.

En el debat que s’ha produït al Consell de Mallorca durant l’aprovació del text, Mabel Cabrer ha posat en evidència que el tema de les carreteres de Mallorca és una qüestió personal per ella i pensa que qualsevol iniciativa que es prengui suposa un atac a la seva gestió durant l’etapa en que fou Consellera d’Obres Públiques del Govern de Matas. La senyora Cabrer hauria d’aprendre que no es tracta de res personal que aquest equip de govern faci les coses d’una altra manera, sinó que aquestes distintes sensibilitats són les que diferencien als partits.

A ningú se li escapa que són maneres diferents de fer les coses i que el model que ara s’impulsa no té res a veure amb el model que promulgava Mabel Cabrer. Tal vagada aquest sí que seria un bon moment perquè la senyora Cabrer expliqués perquè en el model que ells defensen no planejaren cap solució als accessos a l’hospital de referència de Mallorca tot i construir un metro i fer un segon cinturó a Palma.

En definitiva, crec que tots ens hauríem de sentir satisfets per la firma d’aquest conveni pels beneficis que suposa per a Mallorca i no prendre’ns com atacs personals que existeixin maneres més vàlides de fer les coses.

Miquel Ramon
Portaveu del Grup de Consellers Socialistes del Consell de Mallorca
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS