Administrar

Rafel Oliver: "Un just reconeixement"

BlogSocialistes | 22 Setembre, 2009 12:46

Tots sabem que la feina que es fa des dels ajuntaments dels nostres pobles és la més necessària, ja que es fa des de la proximitat amb els nostres veïnats, treballant colze a colze amb la gent que ens necessita. Per això, la Federació dels Socialistes de Mallorca volgué reconèixer aquesta feina feta durant molts d'anys a tots els Socialistes que han estat o encara són regidors als consistoris dels municipis de la nostra illa.

Des de 1979 fins ara, el Partit Socialista ha tengut 571 regidors als diferents ajuntaments mallorquins, 571 persones que han dedicat part del seu temps a resoldre els problemes dels seus conciutadans des del compromís amb les idees del Socialisme.

Més igualtat, més solidaritat, més justícia social... aquestes són algunes de les conviccions que tenen i han tengut els Socialistes i que han demostrat en els seus llocs com a regidors, tant quan han governat com quan han estat a l'oposició. Una feina dura que ha fet que ara, trenta anys després de les primeres eleccions democràtiques, poguem viure a un país més democràtic, més plural i més lliure. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS