Administrar

Rafel Oliver: "Un just reconeixement"

BlogSocialistes | 22 Setembre, 2009 12:46

Tots sabem que la feina que es fa des dels ajuntaments dels nostres pobles és la més necessària, ja que es fa des de la proximitat amb els nostres veïnats, treballant colze a colze amb la gent que ens necessita. Per això, la Federació dels Socialistes de Mallorca volgué reconèixer aquesta feina feta durant molts d'anys a tots els Socialistes que han estat o encara són regidors als consistoris dels municipis de la nostra illa.

Des de 1979 fins ara, el Partit Socialista ha tengut 571 regidors als diferents ajuntaments mallorquins, 571 persones que han dedicat part del seu temps a resoldre els problemes dels seus conciutadans des del compromís amb les idees del Socialisme.

Més igualtat, més solidaritat, més justícia social... aquestes són algunes de les conviccions que tenen i han tengut els Socialistes i que han demostrat en els seus llocs com a regidors, tant quan han governat com quan han estat a l'oposició. Una feina dura que ha fet que ara, trenta anys després de les primeres eleccions democràtiques, poguem viure a un país més democràtic, més plural i més lliure.Aquests trenta anys han estat trenta anys de canvis. Hi ha molta diferència entre la democràcia que acabava de nèixer del 79 a l'Estat de Benestar del que ara gaudim. Molts dels aspectes de la nostra vida han millorat des de llavors, tot i que no ho recordem. En aquests 30 anys el Partit Socialista de les Illes Balears també ha canviat, millor dit, ha crescut i s'ha consolidat al nostre territori. Mentre al 79 presentàvem llistes a 25 municipis i obteníem 57 regidors, a les passades eleccions municipals de 2007 el Partit Socialista ja va presentar candidatures als 53 municipis de Mallorca i ara tenim 141 regidors als diferents ajuntaments mallorquins.

Aquesta evolució ens demostra que la societat reclama, cada vegada més, la presència dels Socialistes a les institucions malloquines i que siguem nosaltres els que treballem al costat dels nostres ciutadans per intentar millorar la seva qualitat de vida.

És just reconèixer que aquesta bona evolució del partit a la nostra illa també és, en bona part, responsabilitat dels regidors i regidores socialistes que treballen dia a dia a tots els pobles de Mallorca. Per això, des de la Federació dels Socialistes de Mallorca hem volgut dedicar un acte com el que celebràrem el passat dia 19 amb la finalitat d'honrar la valentia i la dedicació de tots ells i elles.

Fou un acte necessari i que ens va fer recordar d'on venim, i valorar l'esforç i la feina de generacions de Socialistes que han fet possible que avui siguem on som. En definitiva, un just reconeixement.

Rafel Oliver
Vicesecretari General de la Federació dels Socialistes de Mallorca

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS